Skriv ut
Dela

Boka lokal i Stadshuset

Lidingö stadshus fullmäktigesal och ett par stora sammanträdesrum hyrs ut till allmänheten.

Fullmäktigesalen i Lidingö stadshus är en modern hörsal med plats för 216 personer. Salen är utrustad med scen och en modern konferensanläggning.

Stadshusets sammanträdesrum utgörs av tre sammanträdesrum Duvholmen, Fjäderholmarna och Storholmen. Samtliga rum har följande utrustning: projektor, projektionsduk, och whiteboardtavla.

Så bokar du

Du bokar via vårt bokningsformulär. Du kan också kontakta vår kundtjänst på telefon 08-731 31 01. Se prislista för lokalhyra.

Välj sittning

När du bokar ett av våra sammanträdesrum finns möjlighet att välja mellan hästskosittning, skolsittning och biosittning.

Se standardsittningarPDF (pdf, 0 bytes)

Hyresrabatter och undantag

Politiska partier som uppbär partistöd från Lidingö stad hyr kostnadsfritt för möten som är kopplade till sin verksamhet inom staden (exempelvis gruppmöten, styrelsemöten och interna sammanträden). Vid andra möten, exempelvis externa evenemang, får dessa politiska partier priserna reducerade med 60 procent.

Vid uthyrning till ideella organisationer verksamma på Lidingö och registrerade hos kultur- och fritidsförvaltningen i Lidingö stad reduceras priserna med 60 procent. Med ideell förening menas att ändamålet är ideellt och/eller att dess verksamhet är ideell. En förening som främjar sina medlemmars ekonomiska intressen anses inte ha ett ideellt ändamål.

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill komma i kontakt? Kontakta oss via webbenlänk till annan webbplats

Lidingö stad
Kundtjänst
Tel: 08-731 31 01
Vardagar: 08.30-16.00
E-tjänster och blanketter

Hur kan vi förbättra den? Hur kan vi förbättra den?
Tack för ditt svar!
1 av 7 gillar detta
Till toppen av sidan