Support Vklass - förskola

Vklass är de kommunala förskolornas plattform för kommunikation. Om du inte kan logga in i Vklass, glömt lösenord till Vklass app, om Vklass visar felaktiga uppgifter eller om du upplever andra fel kan du anmäla det längst ned på sidan.

Vklass på webben

Du som vårdnadshavare loggar in i Vklass via  Skolwebben med Mobilt BankID eller annan e-legitimation. Om du har problem med inloggningen gör du en felanmälan.

Vklass app

Om du glömt lösenordet eller användarnamnet till Vklass app går du till www.vklass.se,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster klicka på "Glömt inloggningsuppgifter?" och följ instruktionerna.

Du kan också logga in i Vklass app med Mobilt BankID. Välj "Logga in med SSO". I nästa steg väljer du "Lidingö stad" och "Lidingö e-login för vårdnadshavare". Om du har problem att logga in med Mobilt BankID på Android, se till att uppdatera appen till senaste version.

Om Vklass visar felaktiga uppgifter

Om Vklass visar felaktiga eller ofullständiga uppgifter om dig eller ditt barn eller om det är något annat fel, ber vi dig beskriva felet i formuläret nedan och skicka in det till oss.

F. Felet gäller: *
Multiple selection