Skriv ut
Dela

Aktuellt inom avfall och återvinning

Mobila återvinningscentralen - ny turlista

Mobila återvinningscentralen fortsätter att besöka Lidingö centrum och Näset. Här kan du lämna nästan allt som vi tar emot på vår vanliga återvinningscentral, så passa på att besöka den nästa gång den stannar nära dig. Glöm inte att du även kan lämna textilier och kläder till återanvändning här. Mobila återvinningscentralen är bemannad.

Ladda ner nya turlistan här.PDF (pdf, 52.6 kB)

Glasbehållare borttagna

De två glasigloos som funnits vid Torsvikssvängen och Skärsätra har tagits bort. De som stod vid Skärsätra har tagits bort på markägarens begäran. Närmaste återvinningsstation är ICA Larsberg eller Willys.

De som stod vid Torsvikssvängen har tagits bort på närboendes begäran då de blir störda av ljud när man slänger glas och vid tömning av behållarna.  Staden försöker hitta ny lämplig plats så fort som möjligt. Närmast station är Lidingö centrum eller Islinge Hamnväg.

Ny hämtdag

Just nu hör många av sig och vill veta vilken som är deras nya hämtdag. Enklaste sättet att ta reda på sin egen hämtdag är att logga in på Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Det går även bra att kontakta kundtjänst - se information i högerspalten. 

Farligt avfall

Att sortera ut sitt farliga avfall är den allra viktigaste källsorteringen vi kan göra. Farligt avfall är sådant avfall som innehåller ämnen som kan skada miljö och människa. Det ska ALDRIG läggas i soppåsen eller hällas ut i avloppet. Farligt avfall 

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill göra en felanmälan?
Kontakta oss via webbenlänk till annan webbplats

Teknik- och fastighetsförvaltningen
Kundtjänst
Tel: 08-731 33 03
Vardagar: 08.30-16.00
E-tjänster och blanketterlänk till annan webbplats

Mina sidor - logga in

Logga in i Lidingö stads självserviceportal för avfalls-, vatten och avloppsabonnemanglänk till annan webbplats

Du loggar in med ditt kundnummer som finns på din faktura och ditt personnummer.

Vid problem med inloggning, var vänlig kontakta kundtjänst, Se uppgifter i rutan Kontakt.

Till toppen av sidan