Skriv ut
Dela

Klicka på bilden ovan för en översikt av kulturveckans alla programpunkter. Sidan uppdateras varje vecka.


Kulturen finns närvarande på Lidingö året om men under Kulturveckan vill Lidingös kulturverksamheter och kulturaktörer bjuda på en härlig kulturmanifestation. 

Kulturveckan lyfter och synliggör det rika kulturliv som finns på ön. Under veckan ökar Lidingös puls, den slår hårdare och erbjuder ett rikare utbud av kulturupplevelser för Lidingöbor i alla åldrar.

Välkommen till en sprakande Kulturfest. 

Klicka på bilden högst upp för att se programpunkterna i en översikt och få en kortare presentation av veckans hittills planerade programpunkter.
Programmet är under arbete och kommer presenteras i sin helhet i slutet av oktober.


Vill du medverka i Kulturveckan 2017?

Tillsammans med Lidingös kulturaktörer har vi kommit fram till att arrangera Lidingö Kulturvecka 2017 under vecka 46, 13-18 november. 
Är du intresserad av att medverka med någon aktivitet eller evenemang under veckan finns mer information här.
 

 

 
Kulturveckan ger tillbaka till barnkulturen

Det är fri entré till nästan alla programpunkter under Kulturveckan. Nytt för 2016 var märket ”Leve barnkulturen”, en slags frivillig entrébiljett till Kulturveckan.
Märket kostar 50 kronor och pengarna går till fler barnteaterföreställningar under kommande år. Varje sålt märke motsvarar alltså ytterligare en teater-upplevelse för ett barn.

 

Programmet för 2016

Nyfiken på vad vi gjort tidigare Kulturveckor? Här hittar du Kulturveckans program från 14-19 november 2016.Bilder från Kulturveckan 2016

 

Några bilder till från Kulturveckan 2016


Kulturveckans programpunkter Kulturveckans översikt Kulturveckans måndag

Testbild

Till toppen av sidan