Skriv ut
Dela

Krögare sökes till Lidingö stadshus

Staden söker en krögare till den nya restaurangverksamheten i Lidingö stadshus som tas i drift maj 2019. Restaurangen ska bli en ny central mötesplats i Lidingö centrum som kommer att utvecklas till ett modernt och levande småstadscentrum med nya butiker, restauranger och verksamheter.

Staden vill att restaurangen ska gynna rörligheten och det lokala näringslivet på Lidingö. Tanken är att ta vara på de möjligheter som både platsen och det nya Stadshuset ger samt bidra till en levande småstadsmiljö. Restaurangmiljön ska vara både attraktiv, välkomnade och inspirerande samt bidra till ökad social livskvalitet. 

Information om ansökan
Staden inbjuder leverantörer att inkomma med ansökan om att få delta i stadens upphandling avseende utformning och drift av restaurangverksamhet i Lidingö stadshus. Sista ansökningsdag är den 28 augusti.

Anbudsinfordran återfinns på upphandlingsverktyget Tendsigns webbplats, www.tendsign.comlänk till annan webbplats. Där kan leverantörer läsa om vilka krav och förutsättningar som ställs på leverantörer.

För att få tillgång till verktyget måste leverantörer logga in. Användarnamn och lösenord får leverantörer genom att registrera sig på www.tendsign.comlänk till annan webbplats. Registreringen är kostnadsfri och leverantörer får omgående tillgång till verktyget.

Tekniska frågor om systemet ställs till Visma TendSign support per e-post: tendsignsupport@visma.com. Manual, instruktionsfilm och vanliga frågor och svar finns på www.tendsign.com/supportlänk till annan webbplats. TendSign support har öppet vardagar 07.00-17.00.

I anbudsinfordran under ”Mer information” till höger, kan leverantörer läsa om de krav och förutsättningar som gäller. Intresserade leverantörer ansöker via www.tendsign.comlänk till annan webbplats.

Till toppen av sidan