Skriv ut
Dela

Vill du också starta företag?

Här hittar du som blivande företagare tips och information
som du kan ha nytta av på vägen.

Kostnadsfri rådgivning på Start-Up Stockholm/Lidingö
Lidingö har ett eget välbesökt Start-Up Stockholm/Lidingö beläget i Lidingö Business center, Vasavägen 78, Galco-huset.

Start-Up Stockholm/Lidingö
Start-Up Stockholm/Lidingö ger dig en bra start i ditt företagande. I grunden för allt företagande ligger affärsplanen men rådgivningen anpassas efter var du är i din process just nu. Rådgivarna är diplomerade och har specialistkunskap inom försäljning, marknadsföring och företagsköp.

Start-Up Stockholm/Lidingö är en stiftelse som finansieras helt av sponsorer som till exempel lokala banker, fastighetsbolag och företag samt andra samarbetspartners.

Start-Up Stockholm/Lidingö, verksamhetsansvarig Christina Pihl
E-post christina.lidingo@startupstockholm.se 

Informationstjänster hos Tillväxtverket
Du som ska starta eller redan driver företag har stor nytta av att hålla dig informerad om Tillväxtverkets verksamhet. På deras webbplats hittar du flera olika informationstjänsterlänk till annan webbplats för dig som är eller vill bli företagare.

Tillväxtverkets uppgift är att stödja entreprenörskap och utveckla företag, stärka tillväxten inom befintliga näringar och nya kreativa områden. Dessutom att förenkla för företag, bistå med kunskap och kompetens om tillväxtarbete, främja kommersiell och offentlig service och att förvalta de regionala strukturfonderna i syfte att stödja företags konkurrenskraft och nationell och regional utvecklingskraft.

Till toppen av sidan