Skriv ut
Dela

Välkommen att söka medel ur stiftelsen Elise Laurins fond

Lidingö stad förvaltar Elise Laurins donationsfond. Fondens ändamål är att ge bidrag till förebyggande barnavård och spädbarnsvård, i första hand till privatpersoner boende på Lidingö. Överskottet från fonden delas ut årligen. I år finns det drygt 12 000 kronor att dela ut.

Nu är det möjligt att söka pengar från fonden.

Det är viktigt att du i ansökan anger ett skäl till varför du söker pengar från fonden. Ändamålet ska vara att främja hälsa eller välbefinnande för barn. Det kan till exempel vara ett bidrag till julfirande, en julklapp, eller något annat. Du ska också ange ett skäl till varför du behöver ekonomisk hjälp från fonden. Om du söker en viss summa är det inte säkert att du får hela beloppet.

När vi beslutar vilka ansökningar som ska beviljas pengar kommer vi att prioritera familjer som har en utsatt ekonomisk situation och har små barn från 0 till och med 3 år.

Du ansöker genom att fylla i blanketten här nedan. Din ansökan ska ha kommit in till Lidingö stad senast fredag den 24 november 2017.
Beviljade medel betalas ut under vecka 50. Kom ihåg att uppge kontonummer i ansökan.

Ansökningsblankett Elise Laurins fond 2017Word (word, 82.5 kB)

Skicka ansökan till:
Lidingö stad
Registrator
Omsorgs- och socialförvaltningen
181 82 Lidingö

Du kan också mejla inskannad ansökan till: omsorg.social@lidingo.se.

Det går även bra att lämna ansökan i Stadshusets reception eller i brevlådan vid Stadshusets entré.

Frågor kan skickas till ovanstående mejladress eller ställas till omsorgs- och socialförvaltningen på telefon 08-731 31 19.

Till toppen av sidan