Skriv ut
Dela

Trafikstörningar

Här listas planerade arbeten som kan påverka Lidingös trafik.

Planerade vägarbeten

Södra Kungsvägen, vid det gula tornet nära Dalénum, stängs körfältet mot Ropsten på grund av kabelarbete. Det pågår från 16 februari till 17 februari, klockan 23–05. Trafiken får samsas om ett körfält. Personal finns på plats med skyltning.

Södra Kungsvägen, korsningen Mjölksurrevägen, bygger vi en ny cirkulationsplats och en ny gång- och cykeltunnel. Byggstart i början av september 2016 och beräknat färdigställt vid årsskiftet 2017/2018.

Källängsvägen sker några arbeten under vintern och våren
2017. Vid busshållplatsen Högnäsvägen (utanför skolan) kommer
arbeten med elskåpet att utföras under februari. I korsningen med Norra Kungsvägen återställs busshållplatsen för skolbussen (klart i april). Den breddade gång- och cykelbanan ska målas efter sandupptagningen och längs med skolparkeringen
kommer buskar att planteras.

Den nedre delen av Sjöstigen stängs av för fordonstrafik när vi bygger om Höguddens brygga. Det går fortfarande bra att gå till fots. Byggstart i början av september och arbetet beräknas vara klart innan sommaren 2017.

Trafikstörningar i Käppala/Gåshaga från januari 2016

Käppala reningsverk ska expandera i samband med sprängningar och byggtransporter väntas trafikstörningar i Käppala och Gåshaga. Byggstarten sker den 25 januari 2016 och Käppalaverket beräknar ha byggt färdigt i slutet av 2017.

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill göra en felanmälan?
Kontakta oss via webbenlänk till annan webbplats

Teknik- och fastighetsförvaltningen
Kundtjänst
Tel: 08-731 33 03
Vardagar: 08.30-16.00
E-tjänster och blanketter

Hur kan vi förbättra den? Hur kan vi förbättra den?
Tack för ditt svar!
6 av 20 gillar detta
Till toppen av sidan