Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lidingö företagsmässa 2023

Ta chansen att utveckla ditt företagande på höstens företagsmässa lördagen den 30 september. Det blir en dag fylld med inspiration där du som Lidingöföretagare får möjlighet att hitta nya samarbetspartners och visa upp din verksamhet för andra företagare och Lidingöbor på en och samma dag.

Anmälan till företagsmässa

Välkomna som utställare och möt andra företagare och Lidingöbor!

Lidingö företagsmässa är en mötesplats där du som driver företag på ön får möjlighet att knyta kontakter för framtiden, få inspiration, hitta nya samarbetspartners och nätverka med andra för att utveckla ditt företagande. Mässan visar upp den bredd och kompetens som finns bland öns företagare. Företag inom alla branscher är välkomna så anmäl er redan idag. 

I år kommer vi ha ett särskilt tema kring hållbarhet och cirkulär ekonomi. Under dagen kommer det att bjudas på både föreläsning och rådgivning på temat.

Kom och inspireras!

Olika sätt att medverka

Som företagare kan du antingen medverka som utställare på mässan eller bara komma och mingla. Det kommer även att finnas möjlighet att vara med på scen och kort bli intervjuad om din verksamhet. I anmälningsformuläret nedan väljer du hur du vill delta. Företagsmässan är kostnadsfri för både utställare och besökare.

Mässa i två delar

Företagsmingel, klockan 11.00–12.00

Vi startar mässan genom att bjuda in till dialog och mingel. Under minglet har du möjlighet att nätverka med andra företagare och träffa representanter från staden. Vi avrundar med en lunchwrap.

Mässa för besökare, klockan 12.00–16.00

Efter lunch öppnar vi upp dörrarna för alla där du får möjlighet att möta Lidingöborna och presentera din verksamhet, produkt eller tjänst. Ett perfekt tillfälle att fortsätta mingla och träffa besökare.

Tid: Lördag 30 september, klockan 11.00–16.00
Plats: Lidingö stadshus

Anmäl dig via webbformuläret nedan senast fredag 16 juni. Antal platser är begränsade så anmäl dig gärna redan i dag.

Lidingö företagsmässa arrangeras av Lidingö stad, Företagarna Lidingö, Kvinnor och företag Lidingö, Lidingö näringsliv och Startup Lidingö.

Jag är verksam på Lidingö och vill gärna vara med!

Boka ett av borden nu för att säkerställa att du har en plats. Antal platser är begränsade. Mässan, som är kostnadsfri, äger rum i Lidingö stadshus, både utanför och i entréhallen.

Frågor?

Har du praktiska frågor kring mässan vänligen mejla oss.
E-post: naringsliv@lidingo.se

Till toppen av sidan