Huvudinnehållet startar här

Du som utställare kan här lägga in en presentation av ditt företag.

Lidingödagen lördag 21 september

Lördagen den 21 september klockan 12.00 till 16.00 fylls Lidingö stadshus av en livlig mässa där det bjuds på inspiration och aktiviteter för stora och små.

Spännande möten, inspiration och smakprov

Alla är välkomna till Lidingödagen där du som besökare kommer att kunna lyssna, smaka, prova och inspireras av företagare från olika branscher som finns på plats för att ge ett axplock på sina produkter och tjänster. Här kommer du att hitta allt ifrån mat, hälsa och friskvård, konst, film och foto, till rådgivning, service, tjänster och utbildning. Utställande företag erbjuder ett rikt utbud av både varor och tjänster – här finns allt du behöver.

Jobbytartankar

Ett nytt inslag på mässan är Bytabransch nu. Besökare som går i branschbytartankar kan möta företagare inom framförallt besöksnäringen och vård- och omsorg. Det är inte en mässa där du kan söka nya jobb utan här kan du få information om vad som krävs för att kunna jobba i en viss bransch.

Stadens arbetsmarknadsenhet och vuxenutbildning samt utbildningsaktörer kommer att vara på plats tillsammans med företagare för att berätta vad som gäller för att kunna byta bransch.

Smaka på Lidingö centrum

I Lidingö centrum pågår spännande aktiviteter där butiker och serveringar i centrum bjuder på smakprov, inspiration och tipspromenad.

Företagskontakter

Mässan erbjuder också ett bra tillfälle för företagare att knyta kontakter med andra företagare, vem vet kanske hittar man nya samarbeten?

Är du utställare och har frågor om mässan? Mejla till naringsliv@lidingo.se

Lidingödagen 21 september 2024 - program

Dagens program

Dagens program för Lidingödagen 21 september 2024

För alla

Näringsliv

Program - Lidingödagen

Lidingö stadshus, entréhallen

Lidingödagen 21 september 2024 - utställare

Utställare

Utställare - Lidingödagen

Lidingö stadshus

Till toppen av sidan