Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Vad händer på Lidingö? Hitta evenemang!

Nu lanserar staden en evenemangskalender på lidingo.se. Här kommer Lidingös evenemang finnas samlade för att visa upp vilket rikt utbud av aktiviteter ön erbjuder. Det finns något för alla!

Både stadens, föreningarnas och näringslivets evenemang har en chans att synas i kalendern. Beroende på vad du själv är intresserad av kan du filtrera på kategorier och aktiviteter.

– Det finns ett enormt utbud av evenemang på Lidingö men inte riktigt någon samlande plats där man kan hitta allt. Vår ambition är att få med alla de spännande evenemang som föreningar och företagare arrangerar. Vi vet också att det Lidingöbor och besökare söker efter och efterfrågar är just aktiviteter och evenemang, säger Kristina Hagbard, kommunikationschef.

Öppet för allmänheten

Alla evenemang som är öppna för allmänheten och sker på Lidingö eller i samarbete med en arrangör på Lidingö, kan läggas upp i kalendern. Rena försäljningsevenemang som garageloppis eller klassinsamling platsar dock inte.

– För att evenemangskalendern verkligen ska vara aktuell och locka besökare vill vi ha ett så brett utbud som möjligt och då är alla privata aktörers medverkan avgörande. Vi hoppas på ett gott samarbete och att många Lidingöbor och besökare hittar till alla de fina evenemang som erbjuds, säger Kristina.

Så lägger du upp ett evenemang

Är du en representant för näringsliv eller föreningsliv och vill publicera ett evenemang i kalendern?

Läs våra riktlinjer för att bidra med evenemang till kalendern.

Fyll i information om evenemanget via formulär.

Informationen granskas innan publicering.

Mer information
Till toppen av sidan