Läget på Lidingö med anledning av covid-19
Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Nominera till kvalitetsutmärkelsen 2021

Nu är det dags att nominera pedagoger och arbetsgrupper till utbildningsnämndens årliga kvalitetsutmärkelse. Mellan den 4 oktober och den 8 november kan vårdnadshavare, elever eller medarbetare inom verksamheterna nominera någon eller några de tycker förtjänar en utmärkelse.

illustrerat färgglatt äpple och texten utbildningsnämndens kvalitetsutmärkelse

Varje år delar utbildningsnämnden på Lidingö ut kvalitetsutmärkelsen för att uppmärksamma pedagoger och arbetsgrupper inom skola, förskola och fritidshem. Utmärkelsen vänder sig till alla skolformer, inom både kommunala och fristående verksamheter och den som vill kan nominera någon eller några de tycker utmärker sig särskilt.

Utbildningsnämndens kvalitetsutmärkelse syftar till att uppmärksamma och lyfta framgångsrika pedagoger och arbetsgrupper som bidrar till den goda kvaliteten i Lidingös förskolor, skolor och fritidshem.

Nomineringsformuläret finns på stadens webbplats och är öppen mellan den 4 oktober och den 8 november. Välkommen med din nominering.

Vinnarna presenteras i januari 2022 och prissumman på 30 000 kronor kommer att fördelas mellan de två kategorierna Årets pedagog och Årets arbetsgrupp.

Till toppen av sidan