Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Huvudinnehållet startar här

NIU:s samarbetspartners

För att vår utbildning ska bli riktigt bra har vi skapat ett bra samarbete med flera aktörer.

Bosön

På Bosön bedrivs vår träning vintertid. På Bosön har vi egna skåp som eleverna får nyttja, liksom material. Här sitter även de sjukgymnaster som vi samarbetar med för att förebygga skador genom en rörelseanalys och vid skadeuppkomst.

Svenska friidrottsförbundet

Svenska friidrottsförbundet sanktionerar vår verksamhet och har gjort så sedan 1977. Genom Svenska friidrottsförbundet samverkar vi med elevantagning och genom vårt råd där en representant från friidrottsförbundet sitter.

IFK Lidingö Friidrott

Som NIU samverkar man med kommunens förening, i vårt fall är vi stolta över att samverka med IFK Lidingö Friidrott, en av Sveriges största klubbar. Som elev tränas du av tränare från IFK Lidingö, och är du boende i en annan kommun får du också träna med IFK Lidingö de dagar du inte har träning på skoltid så du inte behöver åka till din hemkommun om dagarna för att träna. Klubbchefen i IFK Lidingö sitter med i vårt råd.

Lidingö stad

Lidingö stad är huvudman åt Lidingö Friidrottsgymnasium som bedrivs på Hersby gymnasium. Ordföranden i utbildningsnämnden är även ordförande i vårt råd som samverkar två gånger per år i syfte att kvalitetssäkra utbildningen samt dra upp riktlinjer för hur Friidrottsgymnasiet ska verka.

Till toppen av sidan