Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela
Kvinna sitter på huk med sin hund i snön. 

26 feb.

29 feb.

13:00

16:00

Lidingö brukshundklubbs klubbstuga, Furutorp

Testa roliga aktiviteter med din hund

Sportlov

Tillsammans med din hund får du möjligheten att träna kantarellsök, gå en aktivitetspromenad och en klickerkurs. På torsdag blir det fullt drag och äventyr!

Tillfällen

 • Måndag 26 februari, klockan 13.00–14.30
  Kantarellsök. Vi introducerar hundarna för kantareller, som sen kan bli en rolig aktivitet på skogspromenaderna i sommar. Ta med gott godis i små bitar till hunden, kantareller står vi för.

 • Tisdag 27 februari, klockan 13.00–14.30
  Aktivitetspromenad. Välkommen på en promenad där vi tillsammans hittar på roliga aktiviteter för hunden lite då och då. Gör promenaderna roligare både för dig och hunden. Ta med gott godis och en rolig leksak till hunden. Kläder efter väder.

 • Onsdag 28 februari, klockan 13.00–14.30
  Klickerkurs. Prova på att använda en klicker för att belöna din hund. Klicker kan användas på alla djurslag och tekniken är lika för alla. Ta med gott godis till hunden.

 • Torsdag 29 februari, klockan 14.00–16.00
  Fullt drag och äventyr. Ett roligt sätt att umgås med din hund är att ha ett gemensamt aktivt friluftsliv. Det kan vara allt från att springa med hunden, köra hinderbana i skogen, träna drag, tempoväxlingar, följa John, balansera och hoppa tillsammans. Alla hundar tycker om att jobba, få uppgifter att utföra och få lite tuffa utmaningar. Om du gör saker tillsammans med din hund kommer ni bli ett bra team och modiga. Ta på dig oömma kläder, bra skor för fart, en sele på din hund, en bra lina, ett midjebälte och en påse mjukt hundgodis och kom med på äventyr på sportlovet! Vi kommer träna rally-drag under lite lättare former dels på planen, dels i skogen. Ett roligt sätt att både träna kommandon, kommunikation och samspel och samtidigt låta den få utlopp för rörelseglädje. Det ska vara kul att ha hund och det ska vara kul att vara hund!

Plats

 • Lidingö brukshundklubbs klubbstuga, Furutorp

Anmälan och kostnad

 • Ingen föranmälan behövs.
 • Gratis att delta.

Bra att veta

Ta med dig din egen hund.

Arrangör

Lidingö brukshundklubb

Tillgänglighet

Till toppen av sidan