Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Konst på riktigt – anmälan är öppen

Äntligen tillbaka efter coronauppehållet: Sommarkursen i konst för öns ungdomar. Prova att måla, teckna och skulptera under fyra dagar på Nyckelviksskolan.

En sommarkurs i färg, form och hantverk: Kom och prova olika material och tekniker i Nyckelviksskolans fina lokaler på Friggavägen 2.

Fyra dagar med konst och hantverk 20–23 juni

Vi arbetar konstnärligt från måndag den 20 juni till torsdag den 23 juni klockan 10.00 till 16.00. På torsdag förmiddag hänger vi en utställning av det vi gjort och efter lunch blir det vernissage. Vi som leder arbetet och är tillsammans med er är nyutbildade hantverkspedagoger.

Vi tar emot två åldersgrupper med Lidingöungdomar: 10–13 år och 13–19 år. Avgiften är 750 kr och då ingår arbetsmaterial, frukt och fika. Lunchmatsäck får eleverna ta med själva.

Alla kommer få prova på att teckna, måla och skulptera med olika tekniker och material på ett både lustfyllt och seriöst sätt.

Kursen är ett samarbete mellan Nyckelviksskolan och Lidingö stad.

Anmälan

Du anmäler dig eller ditt barn via kursportalen Studyalong. Anmälan för barn under 18 år kan endast göras av vårdnadshavare. Är du myndig kan du anmäla dig själv. Antalet platser är begränsat, först till kvarn.

Välkommen med din anmälan!

Till toppen av sidan