Skriv ut
Dela

Sagateatern

Prova på att stå på scen! På Sagateatern jobbar vi med allt från teaterlek och improvisationer till hårt repetitionsarbete med en föreställning som mål. Det viktigast är att du har roligt och tycker att det är spännande. Det finns inga krav på förkunskaper och teatern tar emot dig som är från tio år och uppåt.

På Sagateatern får du kunskap i skådespeleri, dramatik och teater genom att stå på scen, göra improvisationsövningar, dramalekar och repetera pjäser.

Vem som helst kan spela teater. Du behöver inte några förkunskaper, ingen särskild utrustning och genom teater kommer du att lära känna dig själv bättre. Det är dessutom roligt.

Teater bidrar till personlig utveckling

Med drama och teater vill vi stimulera våra elever till:

  • Ökad självkänsla
  • Förmåga till att ta egna beslut
  • Större insikt i sig själv och andra
  • Samarbetsförmåga
  • Kreativitet
  • Fantasi och nyfikenhet
  • Behandla varandra med respekt för allas lika värden

Anmälan till Sagteatern

Du kan anmäla ditt barn till Sagateatern från det år barnet fyller tio år. Någon övre åldersgräns finns inte, men de äldsta gruppdeltagarna är runt 20 år.

Sagateatern använder elevhanteringssystemet StudyAlong där anmälningarna görs. För att anmäla ditt barn behöver du skapa ett konto hos StudyAlong.

Nya grupper till hösten

Till hösten öppnas det upp platser för elever födda -09 och grupptiderna kommer att publiceras och vara bokningsbara på StudyAlong från och med den 19 augusti.

Barn/ungdomar födda -08 eller tidigare, som vill spela teater vårterminen 2019, kan göra en intresseanmälan i StudyAlong från och med den 25 februari och får ett erbjudande om en ledig plats skulle uppstå. I dagsläget är alla grupper fulla.

Avgifter

Terminsavgiften är 1200 kr. För nybörjargrupperna är den 1000 kr. Anmälan är bindande för hela terminen. Om avanmälan görs före andra lektionstillfället utgåt ingen avgift. Inbetald avgift återbetalas ej.

 

StudyAlonglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Anmälan)

Mer information
Kontakt
Till toppen av sidan