Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Anmäl dig som utställare på Lidingö företagsmässa

Är du Lidingöföretagare? Vill du hitta nya samarbetspartners, nätverka och visa upp din verksamhet för Lidingöbor? Boka in lördagen den 30 september för Lidingö företagsmässa.

Om ditt företag vill medverka som utställare på mässan är det hög tid att anmäla er då principen först till kvarn gäller.

Företagsmässa 2023

Lidingö företagsmässa är en mötesplats där du som driver företag på ön får möjlighet att knyta kontakter för framtiden, få inspiration, hitta nya samarbetspartners och nätverka med andra för att utveckla ditt företagande. Mässan visar upp den bredd och kompetens som finns bland öns företagare.

─ Sveriges välstånd byggs av företag och företagandet på Lidingö är starkt. Mässan är en möjlighet för alla Lidingöföretag att göra nya lönsamma affärer och skapa nya samarbeten, säger Daniel Källenfors, kommunstyrelsens ordförande.

Anmäl ditt företag som utställare

Som företagare kan du antingen medverka som utställare på mässan eller bara komma för att mingla, nätverka och inspireras. Företag inom alla branscher är välkomna att medverka som utställare så anmäl ditt företag redan idag.

Anmälan för utställare på Lidingö företagsmässa 2023

Tema hållbarhet och cirkulär ekonomi

I år kommer mässan att ha ett särskilt tema kring hållbarhet och cirkulär ekonomi. Under dagen kommer det att bjudas på både föreläsning och rådgivning på temat.

Lidingö företagsmässa arrangeras av Lidingö stad, Företagarna Lidingö, Kvinnor och företag Lidingö, Lidingö näringsliv och Startup Lidingö

Till toppen av sidan