Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Ansökan om statsbidrag för covid-19

Har du ökade kostnader inom hälso- och sjukvård till följd av coronapandemin? Nu kan du som är företagare eller enskild person och som har ett pågående avtal med Lidingö stad ansöka om statsbidrag.

Man i hemtjänsten krokar arm med en äldre dam, båda går och skrattar

Statsbidraget ska ekonomiskt stödja verksamheter inom hälso- och sjukvård samt socialtjänst. Bidraget kan sökas direkt av kommuner och regioner, men även privata företag och enskilda personer kan genom kommunen få möjlighet att ansöka om statsbidraget.

Du som söker ska redovisa kostnader som du fått i vård- och omsorg av kunder från Lidingö stad under perioden 1 februari till 30 november 2020.

Har du redan ansökt för perioden 1 februari till 31 augusti 2020, redovisar du endast de kostnader som tillkommit efter din ansökan den 31 augusti.

Om du vill göra en ansökan ska du skicka e-post till lov.omsorg@lidingo.se så snart som möjligt för att få en ansökningsblankett. I blanketten fyller du i de uppgifter som Lidingö stad behöver. När du har gjort det skickar du tillbaka blanketten till lov.omsorg@lidingo.se. Vi behöver din blankett senast måndag den 16 november 2020.

Till toppen av sidan