Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Utveckla ditt företagande på Lidingö företagsmässa

Ta chansen att utveckla ditt företagande på vårens företagsmässa lördagen den 7 maj. Det blir en dag fylld med inspiration där du som Lidingöföretagare får möjlighet att hitta nya samarbetspartners och visa upp din verksamhet för andra företagare och Lidingöbor på en och samma dag.

─ Sveriges välstånd byggs av företag och företagandet på Lidingö är starkt. Mässan är en möjlighet för alla Lidingöföretag att göra nya lönsamma affärer och skapa nya samarbeten, säger Daniel Källenfors, kommunstyrelsens ordförande.

En mötesplats

Lidingö företagsmässa är en mötesplats där du som driver företag på ön får möjlighet att knyta kontakter för framtiden, få ny inspiration och nya idéer genom att nätverka med andra företagare.

─ Det är verkligen jätteroligt att vi nu äntligen kan genomföra en fysisk företagsmässa i Stadshuset. Tanken med mässan är att visa upp den bredd och kompetens som finns bland öns företagare och är även ge möjlighet till att presentera sin verksamhet, produkt eller tjänst för Lidingöborna, säger Malin Rosenqvist, näringslivschef.

Lidingö företagsmässa arrangeras av Lidingö stad, Företagarna Lidingö, Kvinnor och företag Lidingö, Lidingö näringsliv och Startup Lidingö

Till toppen av sidan