Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Vårens första företagarträff 9 mars

Välkommen till en morgon då vi får en uppdatering av det senaste inom upphandling och hur du som företagare kan få stöd inom grön omställning och hållbarhet genom projektet Omställning Sthlm. Lyssna också till Philip Junghahn, en av stadens energi-och klimatrådgivare, som delar med sig av sina tips och råd kring hur du som företagare kan sänka dina energikostnader.

Tid och plats

Tid: 9 mars kl.8.30-09.30
Plats: Online via Microsoft Teams

Program

  • Daniel Källenfors, ordförande i kommunstyrelsen hälsar välkommen och inleder.

  • Nya regler för upphandling 2022 - hur påverkas du som småföretagare
    Den 1 februari 2022 infördes nya regler för upphandling, syftet med lagändringarna är att förenkla upphandlingsförfarandet. Samtidigt har dessa inneburit ökade krav på upphandlande myndigheter att vara tydliga med vad som gäller för varje enskild upphandling. Vi kommer också berätta mer om vilka upphandlingar och aktiviteter staden har planerade under 2022.

  • Omställning Sthlm – rådgivning inom grön omställning och hållbarhet, digitalisering och internationalisering
    Energikontoret Storsthlm driver projektet Omställning Sthlm tillsammans med Almi. Projektet syftar till att stötta små och medelstora företag som vill öka sin konkurrenskraft och tillväxt genom hållbar omställning. Fokus ligger på kostnadsfri rådgivning inom områdena grön omställning, digitalisering samt internationalisering. Energikontoret Storsthlm hjälper företag att arbeta med hållbarhet gällande miljöfrågor främst inom energi och klimat. Mia Simm berättar vad Energikontoret Storsthlm kan bidra med. Nancy Sahyouni pratar om digital marknadsföring och Daniela Dimitrova vad vi på Almi kan göra för dig som vill växa internationellt.

  • Så sänker du dina energikostnader
    Philip Junghahn, en av stadens energi-och klimatrådgivare, delar med sig av sina tips och råd kring hur du som företagare kan sänka dina energikostnader med klimatsmarta lösningar.

Anmälan

Anmäl dig till naringsliv@lidingo.se senast den 8 mars. Observera att när du anmäler dig till företagarträffen samtycker du till att dina personuppgifter sparas inom ramen för detta evenemang. Så hanterar staden personuppgifter. Länk till annan webbplats.

Till toppen av sidan