Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Webbinarium om arbetsmarknaden

Den 1 februari bjöd Lidingö stad tillsammans med Företagarna Lidingö och Lidingö Näringsliv in till ett webbinarium om hur vi genom ett ökat samarbete mellan staden och det lokala näringslivet kan hjälpa fler Lidingöbor till arbete.

Bild från en matbutik med personer som handlar. 

Foto: Micke Lundström

Stadens arbetskoordinatorer presenterade sig och berättade om vilket stöd de kan erbjuda dig som företagare och arbetsgivare. Vi fick även möta Åsa Eriksson, enhetschef, Siggebogårdens vård-och omsorgsboende och Patricia Schoeneck, ägare av Elfviks gårdsbistro som samarbetat med stadens arbetskoordinatorer i sin rekryteringsprocess.

En annan av morgonens gäster var Lotta Liw, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen, som berättade om hur de stöttar företag och arbetsgivare vid rekrytering och vilka olika anställningsformer som finns.

Moderator för dagens webbinarium var Anna Skagersten, chef för enheten arbetsmarknad och integration. Medverkade gjorde också Birgitta Sköld (LP) – vice ordförande i kommunstyrelsen och ordförande i omsorgs- och socialnämnden, Malin Rosenqvist, näringslivschef, Wilhelm Brandelius, Företagarna Lidingö och Katarina Palmstierna, Lidingö Näringsliv.

Hade du inte möjlighet att delta kan du se hela seminariet i efterhand nedan.

Nyhetsbrev för företag

Näringslivsnytt

Vårt nyhetsbrev för företag skickas ut 6 gånger om året och innehåller information, evenemang och annat som är intressant för dig som företagare.

Prenumerationen är gratis och kan när som helst sägas upp. Du startar din prenumeration genom att fylla i din e-postadress här nedan och klicka på skicka. Din e-postadress används bara för just nyhetsbrevet och raderas när du väljer att avsluta din prenumeration.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter
Till toppen av sidan