Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Jobba inom äldreomsorgen

Som medarbetare hos oss får du växa och ta för dig. Du blir lyssnad på, är nära besluten och är med och utvecklar verksam­heten. Vi tycker det är viktigt att du får erkännande för det du gör, och ser till att dina idéer kan bli verklighet.

En glad medarbetare och en äldre man i Lidingö stad

Undersköterskor och sjuksköterskor

Vi söker dig som är undersköterska eller sjuksköterska. Det finns möjlighet till tillsvidareanställning, men också timvikarier och sommarjobbare spelar en viktig roll i livskvaliteten för våra kunder.

Kontinuerlig kompetensutveckling

För att du ska känna dig trygg i din arbetsroll har vi tydliga ansvars­områden och du vet vad som förväntas av dig. Alla som jobbar hos oss får kontinuerlig kompetensutveckling. Till exempel är våra verksamheter Silviahemscertifierade. Det betyder att all personal – vårdpersonal så väl som städpersonal, vaktmästare och chefer – får utbildning i demensvård. På så sätt kan alla bidra till att ge våra demenssjuka och deras anhöriga högsta möjliga livskvalitet.

Våra omsorgsboenden

På Lidingö har vi två vård- och omsorgsboenden i kommunal regi. Det är Siggebogården och Högsätra vård- och omsorgsboende. Siggebogården har också ett korttidsboende. Vårt trygghetsboende ligger i Baggeby gård. I Högsätra ligger också Kaprifolens växelvårdboende.

Välkommen att höra av dig!

Kontakt
  • Högsätra vård- och omsorgsboende
    Högsätravägen 4A + 4B

    181 58 Lidingö


  • Siggebogårdens vård- och omsorgsboende
    Björnvägen 16

    181 50 Lidingö


Till toppen av sidan