Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

30 sep.

12:00

16:00

Lidingö stadshus

Sting Free AB

Utställare

Stingfree tobaksfria nikotinpåsar är först och ensamma i världen med ett inbyggt skydd för tandköttet som kraftigt motverkar sveda och irritation, utan att ge avkall på smak, doft och nikotinupplevelse.

Tekniken uppfanns av Lidingöbon Bengt Wiberg efter att hans Lidingötandläkare rekommenderat honom sluta snusa pga irritation och skador på tandköttet och är nu patentgodkänd i nästan 40 länder.

Daniel Wiberg är Sting Free AB:s vd. Företaget säljer sina första produkter via e-handlare och utvalda tobaksbutiker, varav fyra finns på Lidingö. Bengt finns på plats under hela företagsdagen och besvarar alla frågor om till exempel munhälsa och snus, tekniken och hur den fungerar, skademinimering, företagets vision och expansion, vart man kan köpa Stingfree, varför en övergång från att röka till snus eller tobaksfria nikotinportioner innebär en 99 procent reducering av risk med mera.

Företagets omfattande undersökningar med knappt 1 100 svenska snusande män och kvinnor 2022 visar att över 55 procent ogillar när snus bränner och över 50 procent har fått skador på tandkött och munslemhinna på grund av sitt snusande.

Företaget har fått en internationell utmärkelse med motivationen att den är den största innovationen sen portionssnuset uppfanns samt att den kan underlätta för miljoner rökare att sluta röka. Sting Free AB har lösningen på dessa problem.

Varmt välkomna!

Arrangör

Sting Free AB

Tillgänglighet

  • Rullstolsanpassad entré och lokal
  • Rullstolsanpassad toalett
Till toppen av sidan