Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lidingödagen 2024 - företagsmässa för alla Lidingöföretag

Ta chansen att utveckla ditt företagande på Lidingödagen, företagsmässan för Lidingöföretagare, lördagen den 21 september. Det blir en dag fylld med inspiration där du som Lidingöföretagare får möjlighet att hitta nya samarbetspartners och visa upp din verksamhet för andra företagare och Lidingöbor på en och samma dag.

Bild från Lidingödagen 2023 i stadshusets entréhall där många besökare och utställare minglar

Välkomna som utställare på Lidingödagen!

Lidingödagen är en mötesplats där du som driver företag på ön får möjlighet att knyta kontakter för framtiden, få inspiration, hitta nya samarbetspartners och nätverka med andra för att utveckla ditt företagande. Mässan visar upp den bredd och kompetens som finns bland öns företagare.

Välkomna som utställare och möt andra företagare och Lidingöbor. Företag inom alla branscher är välkomna så anmäl er redan i dag.

Kom och inspireras!

Nytt inslag på mässan Bytabransch nu

Ett nytt inslag på mässan är Bytabransch nu. Här sätter vi fokus på kompetensförsörjning och företagarnas utmaning att rekrytera rätt arbetskraft. Företagare och besökare som går i branschbytartankar kan mötas. Utställande företag som vill vara en del av detta på Lidingödagen behöver inte ha jobb att erbjuda just nu men har kanske funderingar på hur man ska klara företagets kompetensförsörjning i framtiden.

Stadens arbetsmarknadsenhet och vuxenutbildning samt utbildningsaktörer kommer att vara på plats för att berätta vad som gäller för att kunna byta bransch.

Olika sätt att medverka

Som företagare kan du medverka som utställare på mässan, antingen inomhus eller utomhus. Alla utställare kommer också att bjudas in till ett företagsmingel innan mässan öppnar för allmänheten.

Anmäl dig via webbformuläret nedan senast söndag 9 juni. Antal platser är begränsade så anmäl dig gärna redan i dag.

Mässa i två delar

Företagsmingel, klockan 10.00–12.00

Vi startar mässan genom att bjuda in till dialog och mingel. Här har du möjlighet att knyta kontakter och speeddejta med andra företagare och träffa representanter från staden. Vi bjuder på en enklare lunchwrap.

Mässa för besökare, klockan 12.00–16.00

Efter lunch öppnar vi upp dörrarna för alla där du får möjlighet att möta Lidingöborna och presentera din verksamhet, produkt eller tjänst. Ett perfekt tillfälle att fortsätta mingla och träffa besökare.

Jag är verksam på Lidingö och vill gärna vara med!

Lidingödagen arrangeras av Lidingö stad, Företagarna Lidingö, Kvinnor och företag Lidingö, Lidingö näringsliv och Startup Lidingö. Mässan, som är kostnadsfri, äger rum i Lidingö stadshus, både utanför och i entréhallen.

Anmälan – plats inomhus

Anmälan – Bytabransch nu (inomhus)

Anmälan – utomhus

Frågor?

Har du praktiska frågor kring mässan vänligen mejla oss.
E-post: naringsliv@lidingo.se

Till toppen av sidan