Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Kärlekstema för aktiva seniorer i februari

Vill du träffa andra och delta i aktiviteter eller engagera dig? Vi har flera öppna mötesplatser för dig och dina anhöriga. Fysiska aktiviteter, kultur och tematräffar är några exempel på utbudet.

På Mötesplats centrum i stadshuset på Lejonvägen kan Lidingös seniorer träffas, umgås och ta del av olika aktiviteter, eller bara ta en kopp kaffe och vila eller umgås.

– I en tid när mycket är oroligt i världen tycker Mötesplats centrum att vi behöver lyfta det som verkligen är värt i livet; kärleken. Därför har vi flera aktiviteter under februari på temat, säger Katarina Ruben Ahlén, enhetschef för enheten för förebyggande stöd.

Månaden inleds med romantisk film i form av Dagboken som visas fredag 3 februari. På alla hjärtans dag den 14 februari framför 80-åringarnas teatergrupp dikter på temat.

Seniorlunchen denna månad kommer att ha romantiska inslag och serveras onsdagen den 15 februari.

På måleritillfällena under månaden kommer ett gemensamt alster att skapas på temat kärlek och kan beskådas på Mötesplats centrum.

Fettisdagen (21 februari) uppmärksammas med hembakade semlor.

Se hela februariprogrammet

Dessutom pågår de vanliga aktiviteterna på Mötesplats centrum. Hela programmet finns här på vår webbplats eller på skärmen utanför Mötesplats centrum i Lidingö stadshus. Prenumerera också gärna på vårt nyhetsbrev så får du all information i din mejlbox.

Aktiviteter, Mötesplats centrum

Och känner du dig osäker på hur man hanterar e-mejl, surfplatta eller andra digitala verktyg så startar våra kurser i digitalt stöd nu i februari. Du hittar den informationen på samma plats som ovan.

Amor vincit omnia – Kärleken vinner över allt – hälsar vi på Mötesplats centrum

Mer information
Till toppen av sidan