Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Direkt från Stadshuset om stadsbyggnad

Den 20 oktober genomfördes det andra webbsända forumet Direkt från Stadshuset. Den här gången var ämnet stadsbyggnad och i panelen för att besvara tittarnas frågor fanns representanter från både tjänstemannasidan och från politiken.

Tre män och en kvinna står uppradade i ett rum framför några bord.

Deltagarna från vänster i bild: Ulf Pettersson, pressansvarig Lidingö stad, Sara Helmersson, chef för miljö- och stadsbyggnadskontoret, Fredrik Vinstock (M), ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden, och stadsdirektör Daniel Broman.

Direkt från Stadshuset är ett via webben direktsänt forum som tar upp olika ämnen i stadens förvaltning. Denna gång var ämnet stadsbyggnad och frågor rörande kommande översiktsplan, nytt kulturmiljöprogram och aktuella byggprojekt på Lidingö stod på agendan.

Frågor som dels skickats in i förväg och frågor som ställdes under sändningen besvarades av panelen bestående av Sara Helmersson, chef för miljö- och stadsbyggnadskontoret, Fredrik Vinstock (M), ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden, och stadsdirektör Daniel Broman.

Länken leder till sändningen som tyvärr har vissa brister i ljudupptagningen. Ett förbättringsområde som ska vara löst till att det är dags för nästa upplaga. Det planeras äga rum den 7 december och ämnet då är trafik, teknik och Lilla Lidingöbron.

Till toppen av sidan