Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lidingö laddar för en coronasäker höst

Håll i och håll ut, tvätta händerna och håll distans till varandra, undvik folksamlingar och arbeta hemifrån om du har möjlighet. Rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten känns igen och är fortfarande lika aktuella.

Illustrationer som visar att man ska tvätta händerna, vara hemma om man är sjuk, hålla 2 meters avstånd och nysa i armvecket. 

Semesterperioden är över och det är dags att återgå till vardagen, men det är en vardag som inte är sig lik sedan coronapandemin blev något som vi alla måste förhålla oss till. För att hålla Folkhälsomyndighetens rekommendationer aktuella och för att vi ska kunna gå en coronasäker höst till mötes kommer budskapen i ny skepnad att visas i stadens olika kanaler, på stortavlor och i annonser.

- Vi fortsätter att samarbeta med myndigheterna i vår kommunikation om att hålla fast vid rekommendationerna, att hålla i och hålla ut. Det är oerhört viktigt för att den positiva trenden ska hålla i sig. Lidingöborna har verkligen slutit upp och hjälpts åt för att följa rekommendationerna och också stöttat det lokala näringslivet. Det har gjort stor skillnad, säger Kristina Hagbard, kommunikationschef i Lidingö stad.

Med en coronasäker höst som tema är budskapet att vi tillsammans, och var och en av oss, kan värna varandra genom att följa några enkla grundregler. Håll distansen, tvätta händerna, nys i armvecket, undvik folksamlingar, arbeta hemifrån om du kan, stanna hemma vid minsta symtom. Det är bara tillsammans vi kan få ett stopp på pandemin.

Till toppen av sidan