Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Trakasserier mot medarbetare fortsätter

Under en längre tid har en person satt upp lappar kring Stadshuset, i Ropsten och på en rad andra platser. På lapparna riktas grova anklagelser, som saknar grund, mot flera medarbetare i Lidingö stad.

Ett flertal medarbetare i Lidingö stad, och i vissa fall även deras anhöriga och barn, anklagas för en rad grova överträdelser. Anklagelserna saknar grund och händelserna polisanmäls vid varje tillfälle.

Rättsvårdande myndigheter arbetar med ärendet men antalet lappar och andra aktiviteter har på senare tid ökat. Personen i fråga är även mycket aktiv med att sprida sina anklagelser via sociala medier. Från stadens sida är riktlinjerna tydliga. Alla former av kränkande behandling eller trakasserier är oacceptabla.

Många har också mottagit obehagliga mejl, lappar i hembrevlådan och ovälkomna hembesök. Även medarbetares grannar har fått brev. Bakgrunden till det inträffade är att en person, som inte fått sin tidsbegränsade anställning i Lidingö stad förlängd, nu på olika sätt uttrycker sitt missnöje över beslutet.

Till toppen av sidan