Skolwebben

Skriv ut
Dela

Om Skolwebben

På Skolwebben finns genvägar till våra e-tjänster.  Nedan finns kort beskrivningar av de system som Skolwebben består av.

Dexter

Förskolan använder Dexter för kontaktuppgifter och schema. Grundskolan och gymnasiet lägger upp klasslistor, schema, frånvaro, betyg och nationella prov i Dexter.

IST Skola

Du som önskar byta skola eller är nyinflyttad till Lidingö gör din ansökan via IST Skola.

Du ansöker på samma sätt oavsett det gäller en fristående eller kommunal skola. I kommunala skolor gäller särskilda kriterier för placering, medan fristående skolor har egna turordningsregler.

itslearning

itslearning är en lärplattform som används på gymnasiet och vuxenutbildningen. Här finns samlad information för elever och vårdnadshavare, som kursplaner, lektionsplaneringar, inlämningsuppgifter och studieomdömen. Vårdnadshavare till elever i gymnasiet når itslearning via länk från Dexter.

Vklass

Vklass är en lärplattform för kommunikation och samarbete som används av de kommunala för- och grundskolorna. I Vklass kan du som vårdnadshavare följa ditt barns skolgång. Här hittar du nyheter, schema, läxor, prov, omdömen, matsedel och mycket annat.

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill komma i kontakt med oss?

Kontakta oss via webbenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utbildningsförvaltningen
Kundtjänst
Tel: 08- 731 30 20
Vardagar 08:30-16.00

Mer information

Behandling av personuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till toppen av sidan