Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Nytt i hyllorna

Letar du efter något att läsa? Här är några av de böcker som just kommit till biblioteket.

Bokomslag på några nya böcker
 • Bokomslaget till Jag klyver er itu

  Jag klyver er itu av Tamara Mivelli  Mary bor hemma hos sin kille Filip och hans föräldrar. Pappan som gör falukorv i ugn, mamman som har slutat gå till jobbet och Filip som gillar att göra saker i vildmarken, som vill göra lumpen och som verkligen älskar Mary. Jag klyver er itu är en berättelse om att hitta sin plats, där något hela tiden är i vägen. Om att stå och stampa när alla andra rör på sig och om familjekonstellationer i upp...

  Kategori: Ung, Nytt

 • Bokomslaget till Superhjältemysteriet

  Superhjältemysteriet av Sanna Juhlin & Sandra Fröjd  Sjunde fristående delen om Hemliga trean. Den här gången måste Hemliga trean få fast tjuvar på en stor mässa. Nästan alla är utklädda. Hur ska de hitta förövarna? En spännande, rolig och fartfylld deckare med härliga illustrationer!Finns boken inne? Länk till annan webbplats.

  Kategori: Barn, Nytt

 • Bokomslaget till Kråksystrarna

  Kråksystrarna av Malin Falch  Äventyret fortsätter! Sonja, Björnar och Lotta välkomnas av det mystiska fjällfolket. Deras by är full av magi och vänliga människor men Sonja misstänker att deras ledare, Ravnda, döljer en mörk hemlighet. Kråksystrarna är den tredje boken i den prisbelönta Norrsken-serien.Finns boken inne? Länk till annan webbplats.

  Kategori: Barn, Nytt

 • Bokomslaget till Blunda!

  Blunda! av Elisabet Ericson  Ottos vanliga kompisar är inte på förskolan. Vem ska han då leka med? Inte Amina i alla fall. Men så ropar Amina att hon vill visa något. Hon ber Otto blunda. Kom! säger hon. Hon tar hans hand och så går de. Otto hasar fram över det glidiga golvet, de går genom den grusiga hallen, in under alla jackor, in i en värld Otto aldrig varit i förut.Finns boken inne? Länk till annan webbplats.

  Kategori: Barn, Små barn, Nytt

 • Bokomslaget till Exit

  Exit av Belinda Bauer  But just fifteen minutes later Felix is on the run from the police - after making the biggest mistake of his life. Now his world is turned upside down as he must find out if he's really to blame, or if something much more sinister is at play.Finns boken inne? Länk till annan webbplats.

  Kategori: Vuxna, Romaner, Deckare, Nytt

 • Bokomslaget till Hölje

  Hölje av Pooneh Rohi  Hölje är en bok om identitet, glömska och främlingskap inför platsen, den egna kroppen, inför barnet som föddes och livet man tilldelats. Om att försöka hitta tillbaka till en tillvaro som går att förstå och om sökandet efter en egen historia.Finns boken inne? Länk till annan webbplats.

  Kategori: Vuxna, Romaner, Nytt

 • Bokomslaget till Kaffeologi

  Kaffeologi av Bertil Fredholm  I Kaffeologi tar Bertil Fredholm med sig läsaren på en fascinerande upptäcktsfärd genom kaffets kulturhistoria, koffeinets kemi och dess effekter på kroppen. I bokens andra del ligger fokus på vad vi i dag vet om kaffets påverkan på en rad olika hälsotillstånd och sjukdomar.Finns boken inne? Länk till annan webbplats.

  Kategori: Vuxna, Fakta, Nytt

 • Bokomslaget till Elddopet

  Elddopet av Andrzej Sapkowski  Världens öde ligger i Geralts händer i denna tredje del av den bästsäljande serien Witcher, som inspirerat Netflixserien och flertalet dator- och TV-spel. Magikernas orden har förintats i en otäck attack och Geralt har skadats illa. Häxkarlen, vars uppgift i livet är att beskydda de oskyldiga och utsatta, och försvara dem mot alla de onda krafter som allt mer har tagit över världen, är nu maktlös.... Länk till annan webbplats.

  Kategori: Vuxna, Ung, Romaner, Nytt

Till toppen av sidan