Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Trygghetsinsatser i Larsberg

De trygghetsskapande insatserna i Larsberg fortsätter, med anledning av explosionen som inträffade tidigt på tisdagsmorgonen.

Polisen och räddningstjänsten var under tisdagen på plats i Larsberg där en explosion inträffade strax före klockan 4 i tisdags morse. Lidingö stads beredskapsfunktion är också inkopplad. Lidingö stad har kontinuerlig dialog med Polismyndigheten, som inte har givit några restriktioner och stadens verksamheter i närområdet hålls öppna som vanligt.

Polisen och staden har trygghetsinsatser i närområdet, och fältkuratorer och bevakningsbolag ronderar och finns på plats. Lidingö stad, Polisen, Räddningstjänsten, Svenska Nyttobostäder och John Mattson bjöd även in till dialogmöte under tisdagskvällen.

Har du frågor, känner oro, har funderingar eller om du vill lämna iakttagelser eller tips till Polisen är du välkommen att prata med oss på plats i Larsberg.

Vi vill gärna påminna om att inte sprida spekulationer eller obekräftade uppgifter vidare. Om du har information att dela som kan vara relevant för utredningen, kontakta polisen på telefonnummer 114 14 eller kontakta polis på plats.

Polisens webbplats uppdateras när det finns mer information att dela.

Mer information
Till toppen av sidan