Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Huvudinnehållet startar här

Om evenemangskalendern

Välkommen att lägga in ditt evenemang i Lidingö stads kalender. Vi hanterar löpande det som kommer in.

Inställda evenemang

Vid inställda aktiviteter, mejla oss på kommunikation@lidingo.se. Vi hjälper er så fort vi kan under kontorstid.

Riktlinjer evenemang

  • Alla ska ha samma möjlighet att synas i evenemangskalendern.
  • Endast evenemang som sker på Lidingö får publiceras i evenemangskalendern. Om Lidingö stad i samarbete med andra aktörer arrangerar evenemang som sker på annan ort än Lidingö, kan dessa dock publiceras
  • Arrangören ansvarar för att lägga in information och för att informationen är korrekt, för att svara på frågor kring evenemanget liksom anmälningar och eventuella uppdateringar kring evenemanget. Är biljettförsäljning kopplat till evenemanget ansvarar arrangören för biljettförsäljningen.
  • Ett evenemang måste vara öppet för alla att delta i, privata sammankomster och möten för särskilt inbjudna eller medlemmar är inte att klassa som ett öppet evenemang
  • Ett evenemang får inte enbart innebära försäljning av varor och tjänster. Är det försäljning måste det vara kopplat till ett evenemang och något allmänheten kan göra och uppleva, exempelvis en marknad. Kurser, privatförsäljning, loppisar och insamlingar för olika ändamål (så som klassresor) anses inte vara ett evenemang. Erbjudanden, rea eller utförsäljning av varor och tjänster klassas inte som evenemang.
  • Evenemangsinformationen, såsom bild till evenemanget, får inte enbart innehålla ett rabatterbjudande eller försäljningserbjudande utan ska spegla evenemanget som sådant.
  • Lidingö stad granskar evenemang innan de publiceras och förbehåller sig rätten att neka att publicera ett evenemang om det strider mot stadens riktlinjer.
Till toppen av sidan