Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Anmäl dig som utställare på företagsmässan Lidingödagen

Är du Lidingöföretagare? Vill du hitta nya samarbetspartners, nätverka och visa upp din verksamhet för Lidingöbor? Boka in lördagen den 21 september för Lidingödagen, företagsmässan för Lidingöföretagare.

Lidingödagen är en mötesplats där du som driver företag på ön får möjlighet att knyta kontakter för framtiden, få inspiration, hitta nya samarbetspartners och nätverka med andra för att utveckla ditt företagande. Mässan visar upp den bredd och kompetens som finns bland öns företagare.

Välkomna som utställare och möt andra företagare och Lidingöbor. Företag inom alla branscher är välkomna så anmäl er redan i dag.

─ Sveriges välstånd byggs av företag och företagandet på Lidingö är starkt. Lidingödagen är en möjlighet för alla Lidingöföretag att göra nya lönsamma affärer och skapa nya samarbeten, säger Daniel Källenfors, kommunstyrelsens ordförande.

Anmäl ditt företag som utställare

Som företagare kan du medverka som utställare på mässan, antingen inomhus eller utomhus. Alla utställare kommer också att bjudas in till ett företagsmingel innan mässan öppnar för allmänheten.

Anmälan för utställare Lidingödagen 2024

Till toppen av sidan