Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Nattlig avstängning för gående och cyklister vid Islinge hamnväg

Natten mellan den 2 och 3 november och ett par nätter framåt begränsas passagen för gående och cyklister vid Islinge hamnväg på grund av ledningsarbeten.

Gång och cykelväg med en markering vid en brunn

Det är en VA-ledning i nära anslutning till Gamla Lidingöbron som behöver renoveras. I samband med det utför Ellevio kabelarbeten på platsen och arbetet beräknas att pågå som längst under tre nätter. Dagtid hålls vägen öppen som vanligt.

Arbetet startar klockan 23.00 måndag den 2 november och pågår fram till klockan 05.00 på tisdagen. Samma arbetstider gäller påföljande nätter.

Välj Torsviksbacken

Islinge hamnväg kommer att stängas för passage vid markeringen i bilden. Vi rekommenderar dig som går eller cyklar att välja vägen via Torsviksbacken och centrum för att komma till Norra Kungsvägen eller i motsatt riktning till bron.

Vakter kommer att finnas på plats och stanna förbipasserande vid arbetsplatsen. För dig som behöver passera och kan vänta en stund kommer det att vara möjligt. En gångbro placeras då tillfälligt över schaktet och cykeln kan ledas över.

Kontakt
Till toppen av sidan