Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

21 sep.

12:00

16:00

Lidingö stadshus, entréhallen

Lidingödagen

För alla

Näringsliv

Lördagen den 21 september klockan 12.00 till 16.00 fylls Lidingö stadshus av en livlig mässa där det bjuds på inspiration och aktiviteter för stora och små. Spännande möten, inspiration och smakprov.

Alla är välkomna till Lidingödagen där du som besökare kan lyssna, smaka, prova och inspireras av företagare från olika branscher som finns på plats för att ge ett axplock av sina produkter och tjänster. Här finns allt ifrån mat, hälsa och friskvård, konst, film och foto, till rådgivning, service, tjänster och utbildning.

Utställarna erbjuder ett rikt utbud av både varor och tjänster – här finns allt du behöver.

Jobbytartankar

Ett nytt inslag på mässan är Bytabransch nu. Besökare som går i branschbytartankar kan möta företagare inom framförallt besöksnäringen och vård- och omsorg. Det är inte en mässa där du kan söka nya jobb utan här kan du få information om vad som krävs för att kunna jobba i en viss bransch. Stadens arbetsmarknadsenhet och vuxenutbildning samt utbildningsaktörer finns på plats tillsammans med företagare för att berätta vad som gäller för att kunna byta bransch.

Smaka på Lidingö centrum

I Lidingö centrum pågår spännande aktiviteter där butiker och serveringar bjuder på smakprov, inspiration och tipspromenad.

Så behandlar vi personuppgifter

Under evenemanget kommer vi att fotografera och filma som vi kommer att dela i Lidingö stads sociala mediekanaler och på stadens webbplats lidingo.se. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår webbplats lidingo.se

Arrangör

Lidingö stad, Företagarna Lidingö, Kvinnor och företag Lidingö, Lidingö näringsliv, Startup Lidingö, Lidingö stadsbibliotek, Lidingö Centrum

Tillgänglighet

  • Rullstolsanpassad entré och lokal
  • Rullstolsanpassad toalett
Till toppen av sidan