Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Näringslivsservice

Näringslivsservice är vägen in för dig som är företagare. Vår uppgift är att vägleda, ge samlad information och lotsa dig till rätt person. Välkommen med din fråga!

Kundcenter, näringsliv

Här får du kontakt med handläggare som har ett särskilt fokus på näringslivsfrågor.
Telefon: 08-731 30 00, knappval 3. Vi svarar dagtid mellan klockan 8.30-16.00.

Vi informerar om hur kommunala processer går till för ärenden, vilka förvaltningar som berörs, hur man kommer i kontakt med dem och vilka e-tjänster som behövs.

En - väg - in möten

Ofta berör företagsärenden fler än ett myndighetsområde. Du som företagare har möjlighet att träffa ansvariga tjänstemän som berör just ditt ärende vid ett och samma tillfälle. Utgångspunkt är att undersöka möjligheterna att genomföra företagets idéer i ett tidigt skede.

Du bokar ett möte enklast via vårt formulär. Vi ser fram emot att få träffa dig!Nyhetsbrev för företag

Näringslivsnytt

Vårt nyhetsbrev för företag skickas ut 4-6 gånger per år och innehåller information, evenemang och annat som är intressant för dig som företagare.

Prenumerationen är gratis och kan när som helst sägas upp. Du startar din prenumeration genom att fylla i din e-postadress här nedan och klicka på skicka. Din e-postadress används bara för just nyhetsbrevet och raderas när du väljer att avsluta din prenumeration. Om du inte får nyhetsbrevet inom några veckor, kan du titta i din epost-mapp för skräppost så att det inte hamnar där.

Till toppen av sidan