Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Krisberedskap för företagare

Säkerhet och krisberedskap är ett ämne som det finns mycket att lära kring, så som förmågan att snabbt ställa om sin produktion av varor och tjänster i kristider. Här har vi samlat information för dig som vill veta mer.

Ju mer förberedd du som företagare är desto bättre kan hela samhället klara av att hantera både fredstida kriser, höjd beredskap eller krig tillsammans. Hur kan du som företagare vara en del av både lokal, regional och nationell krisberedskap? Och hur kan du som företagare minska din egen sårbarhet? Myndigheten för samhällsberedskap, MSB, har tagit fram information för den som vill veta mer och som vill hålla sig uppdaterad.

Beredskap för företag, MSB:s webbplats Länk till annan webbplats.

Beredskap utifrån det lokala perspektivet

I staden är vi måna om att tillsammans med företagare arbeta för en god krisberedskap. Vi tar gärna emot förslag och idéer på hur det arbetet kan utvecklas framåt.

– Lidingö stad arbetar med beredskap utifrån det lokala perspektivet men med koppling till den regionala och den nationella nivån. Har du som företagare idéer eller frågor som du vill diskutera med staden är du välkommen att söka kontakt med oss, säger Anna Sundin Adolfsson, säkerhetschef.

Kontakta oss:

Lidingö stads säkerhetsenhet
E-post: sakerhet@lidingo.se

MSB:s företagskontakt
E-post: beredskapforforetag@msb.se

Till toppen av sidan