Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Starta eget företag

Går du i tankarna att starta eget och behöver hjälp att komma i gång. Här kan du läsa om olika aktörer som erbjuder stöd och rådgivning på vägen.

Startup Lidingö – kostnadsfri rådgivning

Startup Lidingö erbjuder kostnadsfri rådgivning till dig som ska starta eget. De riktar sig till dig som bor på Lidingö och som vill starta eget företag, ta nästa steg i ditt företagande, behöver coachning eller vill bolla din affärsidé. Rådgivarna har lång och bred erfarenhet från olika områden och branscher.

Startup Lidingö är en ideell stiftelse (Stiftelsen Nyföretagarcentrum Lidingö) som genom bidrag från Lidingö stad samt partners, lokala företag på Lidingö, kan bedriva sin verksamhet.

Boka en kostnadsfri rådgivning, Startup Lidingös webbplats Länk till annan webbplats.

Almi – lån, finansiering och affärsutveckling

Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller såväl företag som är i startupfas som befintliga företag. Almi kan bidra på flera olika sätt under ditt företags tillväxtresa.

Erbjudande kring affärsutveckling, Almis webbplats Länk till annan webbplats.

Finansieringsmöjligheter och lån Almis webbplats Länk till annan webbplats.

Verksamt.se – information och service från myndigheter

På verksamt.se finns all information och service du behöver för att starta och driva företag - samlat på ett ställe. Här hittar du information om företagsformer, skatter och avgifter och hur du registrerar ditt företag. Det finns också bra stöd gällande kompetensutveckling, export och import samt om du behöver söka extern finansiering för vidareutveckling av ditt företag

Samlad service och information från flera myndigheter verksamt.se Länk till annan webbplats.

Arbetsförmedlingen Starta eget

Du som är över 18 år, arbetssökande och har goda förutsättningar att driva ett företag kan i vissa fall få stöd och hjälp från Arbetsförmedlingen när du startar ditt företag.

Arbetsförmedlingens sida Starta eget Länk till annan webbplats.

Till toppen av sidan