Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lidingö kulturvecka

Kulturen finns närvarande på Lidingö året om, men under Kulturveckan vill Lidingös kulturverksamheter och kulturaktörer bjuda på en härlig kulturmanifestation.

Årets upplaga av Kulturveckan infaller 12-20 november. Under veckan erbjuds ett rikare utbud av kulturupplevelser för Lidingöbor i alla åldrar. Så många som möjligt ska få uppleva så mycket som möjligt av Lidingös rika kulturliv. Veckan arrangeras av föreningar, näringsliv, kulturverksamheter och Lidingö stad.

Kulturveckans program släpps i digital form på denna sida i mitten av oktober och den uppdateras kontinuerligt. Det tryckta programmet finns att hämta i början av november på bland annat biblioteket, Lidingö Museum, Ansgarskyrkan och stadshuset.

Evenemangen är gratis om inte annat anges.

Kulturveckan är tänkt att

  • Ge Lidingöbor i alla åldrar ett rikt utbud av kulturupplevelser.
  • Lyfta fram och synliggöra det lokala kulturlivet i alla dess former.
  • Tydliggöra sambandet folkhälsa och kultur.
  • Möjliggöra delaktighet och samverkan mellan olika kulturaktörer på Lidingö.

Vill du som kulturaktör medverka?

Du som är anställd inom Lidingö stad, representerar en kulturförening, näringslivet , en kulturinstitution eller arbetar ideellt med kulturverksamhet är välkommen att delta.

Om du är intresserad av att medverka med någon aktivitet eller evenemang kan du använda vårt anmälningsformulär.

Anmälningsformulär kulturveckan

Oavsett om du arbetar direkt eller indirekt med kultur är du varmt välkommen att höra av dig till oss projektledare. Vi bollar gärna idéer kring er medverkan.

Ge tillbaka till kulturen

Kulturveckan arrangeras av föreningar, företagare och kulturverksamheter tillsammans med Lidingö stad. Ett sätt att stötta kulturlivet är att du engagerar dig i någon av våra förträffliga kulturföreningar. Då kan vi arrangera fler teaterföreställningar och författarbesök som kommer alla till del.

Sök föreningar i Lidingö stad, FRI webbportal Länk till annan webbplats.

Kontakt
Till toppen av sidan