Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lågstadielärare till Käppala skola

Din roll

Hos oss arbetar fritids, förskollärare, lärare och specialpedagog tillsammans för att kunna skapa de optimala förutsättningarna för kunskapsutveckling under elevernas första fyra skolår så att eleverna har en stabil kunskapsgrund att stå på inför kommande skolgång.

Uppdraget som lärare hos oss innebär att du är mentor och leder undervisningen i lågstadiet tillsammans med lärarkollegor, förskollärare, fritidspersonal samt specialpedagog. Tillsammans sätter ni en struktur och följer era elevers läranderesa upp till åk 3 (eller längre). Du ansvarar för planering, struktur och dokumentation av undervisning och kunskapsutveckling. Samarbetet och kontakten med vårdnadshavare är en viktig del av ditt relationella arbete för att säkerställa alla elevers positiva kunskapsutveckling.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare och som har en bred lärarbehörighet där gärna ämnena matematik, NO och teknik samt SVA ingår. Du är erfaren av att undervisa i förskoleklass upp till och med åk 3. Vidare är du en tydlig ledare som brinner för pedagogisk utveckling och värdegrundsarbete samt har dokumenterat goda resultat med dina elever. Arbete med elever i behov av extra stöd är en självklarhet för dig.

Du arbetar strukturerat och uppdaterat med förändringar i läroplanen och säkerställer metodiskt att dina elever får ta del av allt stoff i läroplanen. Det är viktigt att du vill och är intresserad av att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal på skolan. Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Om Lidingö stad

Lidingö stad har 11 kommunala grundskolor, vi fokuserar på kunskap och lustfyllt lärande vilket syns i våra goda studieresultat. Vi erbjuder en skola som är en del i det digitala samhället och vi lägger stor vikt vid att förbereda eleverna inför framtiden. Skolledarna och lärarna på Lidingö utbyter erfarenhet, lär av varandra och utvecklas tillsammans.

Käppala Skola är en framgångsrik F-9 skola med 600 underbara elever och professionella kollegor. Lokalerna är ljusa, varierade och välutrustade. Skolgården är fantastisk med skog och berg direkt inpå knuten. Här råder ordning och reda i mobilfri skola. Våra elever lämnar skolan med mycket goda resultat. Vi har många härliga traditioner och en kompetent medarbetargrupp med mycket höga ambitioner. I kollegiet stormtrivs man i positiv och lösningsfokuserad anda. Skolans läge är en dröm för dig som vill nyttja naturen som klassrum; invid Långängens naturreservat, grönområden, insjö och hav.

Övrig information

Staden tillämpar individuell lönesättning.
Tillträde 11 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2022-08-01
Referensnummer:
2022 C92220
Ansök här

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Ort:
Lidingö

Kontaktpersoner

Facklig representantNås via stadens växel
08-731 30 00
Elisabeth EkmanBiträdande rektor
08-731 65 80
Till toppen av sidan