Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Jobba inom fastighet och anläggning

Vårt uppdrag är att se till att Lidingö stads verksamheter har de lokaler de behöver, alltifrån skolor, förskolor, idrottsanläggningar och bostäder för livets olika skeden. Våra fastigheter spelar en nyckelroll i Lidingös stadsplanering. Vi äger även bostadsrätter och hanterar externa inhyrningar för våra verksamheter.

Drönarbild över Lidingö stadshus. 

Vad händer hos oss?

Hos oss arbetar cirka 60 personer med att hantera och utveckla kommunala fastigheter.

Vi bidrar till en bättre och mer miljövänlig framtid. Genom att exempelvis bygga fler solcellsanläggningar på stadens objekt, arbeta med olika energioptimeringsprojekt och förbättra driftstrategin på våra byggnader och verksamheter. Just nu pågår även en byggnation av ny simhall i Dalénum, upprustning av skolgårdar och renovering av skolkök.

Vi arbetar för att utveckla idrotts- och aktivitetsområden för olika aktiviteter inom både föreningsidrott, spontanidrott och kultur samt social samvaro. Exempelvis har Högsätra idrottsområde fått en ny detaljplan och Skärsätra båthamn kommer att få cirka 70–80 nya båtplatser. Drift- och underhållning av stadens idrotts- och fritidsanläggningar utförs löpande.

:
Kontakt
Till toppen av sidan