Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Barnskötare till Breviks förskola

Din roll

Som barnskötare är du delaktig i arbetet med den undervisning som utgår från läroplanen och är inspirerande, varierande, tydlig och utmanande. Barnen får hos oss rika möjligheter till utevistelse och genom att lyfta fram leken utvecklar vi deras sociala kompetens. Du har ett nära samarbete med förskollärare, andra barnskötare samt att rektor och biträdande rektor regelbundet finns på plats för att stötta dig i ditt arbete.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom förskola. Som barnskötare behöver du ha god svenska i tal och skrift.

För att arbeta hos oss krävs en personlig mognad och du bör kunna skilja mellan ditt personliga respektive ditt professionella förhållningssätt. Du bör ha en bra samarbetsförmåga och vara en god kommunikatör såväl muntligt som skriftligt. Vi ser även att du är initiativtagande och uppnår önskat resultat i det du tar för dig. Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Om Lidingö stad

Lidingö stad har 20 kommunala förskolor. De skiljer sig åt i pedagogisk inriktning, sammansättning på barn- och personalgrupper, lokalernas utformning och arbetsplaner. Det som förenar är uppdraget att lägga grunden för det livslånga lärandet, med utgångspunkt i skollagen och förskolans läroplan.

Brevik förskola ligger i Brevik på södra Lidingö med nära till både natur och vatten. Förskolan har tre enheter med barn i blandande åldrar från 1–5 år. Förskolan har en gemensam ledning tillsammans med Käppala och Larsbergs förskolor.

Övrig information

Staden tillämpar individuell lönesättning.
Visstidsanställning under läsåret 22/23, mellan 2022-08-01 och 2023-06-30.

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss möjlighet till intern fortbildning samt andra goda anställningsvillkor såsom pedagogiska måltider, fria arbetskläder för utomhusbruk och subventionerad friskvård.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2022-06-28
Referensnummer:
2022 C92428
Ansök här

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Ort:
Lidingö

Kontaktpersoner

Facklig representantNås via stadens växel
08-731 30 00
Charlotta SteniusTf rektor
08-731 48 48
Till toppen av sidan