Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Resurstjänst för barn med diabetes

Din roll

Som resurspedagog kommer du ingå i ett arbetslag med förskollärare och barnskötare och är delaktig i den pedagogiska verksamheten. Vi söker en barnskötare/resurs som kan ge praktiskt och pedagogiskt stöd till ett barn med diabetes typ 1, bland annat med medicinering och kolhydratberäkning. I uppdraget ingår även arbete i barngrupp. Du arbetar aktivt för att barnet ska må bra och kunna delta i förskolans vardag och aktiviteter. Du följer barnet under hela dagen på förskolan och har ett nära samarbete med såväl kollegor som barnets vårdnadshavare.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och det är meriterande om du har ytterligare relevant utbildning. Du behöver även ha erfarenhet av arbete med barn som har diabetes samt god svenska i tal och skrift. Som person är du lugn, stabil och tydlig i din kommunikation och i ditt sätt att vara. Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Om Lidingö stad

Lidingö stad har 20 kommunala förskolor. De skiljer sig åt i pedagogisk inriktning, sammansättning på barn- och personalgrupper, lokalernas utformning och arbetsplaner. Det som förenar är uppdraget att lägga grunden för det livslånga lärandet, med utgångspunkt i skollagen och förskolans läroplan.

Abborrvägens förskola ligger naturskönt i Sticklinge på Lidingö. Förskolan består av tre avdelningar, en för de yngre barnen och två för de äldre. Vi arbetar med gemensamma och olika projekt under året och har Reggio Emiliapedagogik som grund och inspiration. Vi upptäcker, experimenterar och utforskar världen tillsammans i vår trygga och stimulerande miljö och lägger grunden för ett livslångt lärande.

Övrig information

Staden tillämpar individuell lönesättning.
Omfattning 80-100%. Intervjuer sker löpande.
Visstidsanställning under läsåret 22/22 med tillträde 22 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2022-06-30
Referensnummer:
2022 C92809
Ansök här

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid / deltid
Antal tjänster:
1
Ort:
Lidingö

Kontaktpersoner

Facklig representantNås via stadens växel
08-731 30 00
Annika MattsonRektor
08-731 39 81
Till toppen av sidan