Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Elevresurs med kunskap om diabetes

Din roll

Som elevresurs hos oss på Käppala skola kommer du att fungera som ett stöd till elever med diabetes under skoltid och på fritids. Uppdraget innebär att följa elevers värden via en app på telefonen och hjälpa till med olika insatser. Detta kan bland annat innebära att hjälpa till med att tillföra insulin med insulinpump eller insulinpennor för att reglera blodsockret.

Du behöver finnas till hands vid måltider och fysisk aktivitet samt när värdena varierar kraftigt under dagen vilket kan bero på olika omständigheter.

Din profil

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande om du har någon utbildning inom diabetes och-/eller erfarenhet av att ha arbetat med elever som har diabetes. Som person är du trygg och tydlig samt har lätt för att samarbeta. Du ska tycka om att arbeta nära eleverna under hela skoldagen samt på fritidsklubben och det är viktigt att du kan skilja på det personliga och det professionella. Det är viktigt att du vill och är intresserad av att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal på skolan.

Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Om Lidingö stad

Lidingö stad har 11 kommunala grundskolor, vi fokuserar på kunskap och lustfyllt lärande vilket syns i våra goda studieresultat. Vi erbjuder en skola som är en del i det digitala samhället och vi lägger stor vikt vid att förbereda eleverna inför framtiden. Skolledarna och lärarna på Lidingö utbyter erfarenhet, lär av varandra och utvecklas tillsammans.

Käppala skola är en framgångsrik F-9 skola med 600 underbara elever och professionella kollegor. Lokalerna är ljusa, varierade och välutrustade. Skolgården är fantastisk med skog och berg direkt inpå knuten. Här råder ordning och reda i mobilfri skola. Våra elever lämnar skolan med mycket goda resultat. Vi har många härliga traditioner och en kompetent medarbetargrupp med mycket höga ambitioner. I kollegiet stormtrivs man i positiv och lösningsfokuserad anda.

Övrig information

Staden tillämpar individuell lönesättning.
Tillträde 10 augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning under läsåret 22/23.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2022-08-01
Referensnummer:
2022 C92299
Ansök här

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Ort:
Lidingö

Kontaktpersoner

Facklig representantNås via stadens växel
08-731 30 00
Elisabeth EkmanBiträdande rektor
08-731 65 80
Till toppen av sidan