Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Musiklärare åk 4-6

Din roll

Som musiklärare i åk 4-6 ingår du i 6:ans arbetslag och är medmentor i en åk 6. Ditt uppdrag som lärare hos oss är att med lustfylld undervisning ge den ledning och stimulans som eleverna behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling, utifrån deras egna förutsättningar. Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, föräldrar och pedagoger.

Vi har välutrustade lokaler för musikundervisningen och i åk 6 och 8 arbetar eleverna i halvklass för att ha bästa möjlighet att utveckla sina färdigheter. På Torsvik arbetar vi i Google-miljö och alla elever har en egen chromebook. Vi har också ett nära samarbete med fritidsklubben vilket leder till stor trygghet för våra elever. Vi arbetar med tillgängligt lärande och UDL för att på ett bra sätt nå alla våra elever och skapa en skola för alla.

Din profil

Vi söker dig som har musiklärarexamen för grundskolans tidigare eller senare år (åk 4-6). Vi ser gärna att du är behörig i flera ämnen, då möjlighet att undervisa i flera ämnen kan finnas. Vana och vilja att arbeta med digitala verktyg är en självklarhet, då dessa verktyg och hjälpmedel är en del av våra elevers vardag. Kunskap och erfarenhet av att systematiskt arbeta med tillgängligt lärande i klassrummet är också något vi efterfrågar. Hos oss finns möjlighet att utveckla nya idéer och all kreativitet uppmuntras.

Som person är du kreativ, har ett nytänkande och kommer ofta med idéer. Du kan och vill samarbeta med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har ett stort engagemang för eleverna och är väl insatt i skolans uppdrag. Du ska kunna leda, motivera och skapa engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Om Lidingö stad

Lidingö stad har 11 kommunala grundskolor, vi fokuserar på kunskap och lustfyllt lärande vilket syns i våra goda studieresultat. Vi erbjuder en skola som är en del i det digitala samhället och vi lägger stor vikt vid att förbereda eleverna inför framtiden. Skolledarna och lärarna på Lidingö utbyter erfarenhet, lär av varandra och utvecklas tillsammans.

Torsviks skola är en av Sveriges mest framgångsrika grundskolor. Skolan grundades år 1907 och är Lidingös centralt belägna grundskola för årskurserna F-9, med bara 15 min resväg från T-centralen. Närhet till både kommunikationer, centrum och naturen gör Torsviks skola till en extra attraktiv arbetsplats. Skolan tar emot ca 850 elever i årskurs f-9, varav 225 i åk 4-6. Verksamheten på mellanstadiet är uppdelad i två arbetslag åk 4-5 och åk 6.

Nu söker vi dig som vill arbeta som musiklärare hos oss på 60%. Är du en trygg och tydlig pedagog, som drivs av nyfikenhet och lust att utvecklas? Då kommer du att trivas med oss och våra fina elever!

Övrig information

Staden tillämpar individuell lönesättning.
Tillträde augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Tjänsten omfattar 60%.

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2022-06-30
Referensnummer:
2022 C92822
Ansök här

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Antal tjänster:
1
Ort:
Lidingö

Kontaktpersoner

Malin BlixBiträdande rektor åk 4-6
4687314464
Erik WernolfBiträdande rektor åk 7-9
08-7314644
Facklig representantNås via stadens växel
08-731 30 00
Till toppen av sidan