Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Kulan

Kulans fritidsgård ligger på södra ön vid Högsätraområdet. Här bedrivs fritidsklubb på eftermiddagar och öppen ungdomsverksamhet på kvällar. På Kulan är allt möjligt och det enda som styr är din egna fantasi och kreativitet.

Hos oss arbetar sex fritidsledare som alla har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Ledarna har till uppgift att handleda och uppmuntra dig och dina kompisar till att själva ta beslut om vad ni vill göra på dagarna och tillsammans med er förverkliga era idéer. Personalen som arbetar på gårdarna är utbildade fritidsledare.

Ungdomsverksamheten

På kvällarna sjuder det av liv på Kulan och den öppna ungdomsverksamheten är hjärtat på gården. Verksamheten riktar sig till ungdomar mellan 12–19 år. Här finns utrymme för alla, oavsett intresse, och inget krav på prestation. I den öppna verksamheten händer allt, eller ingenting. Det väljer du själv. Och att göra ingenting är kanske just det du behöver efter en lång dag i skolan. Det viktigaste är dock att alla på Kulan visar varandra respekt.

På gården finns ett kafé där du kan köpa mellanmål, kaffe, te, läsk och frukt. Och precis utanför står bänkar, bord och basketkorg uppställda. Det finns mängder av möjligheter till spontanaktiviteter som varken kräver medlemskap eller kostar pengar. Strax nedanför gården finns Lidingös största skateboardpark och på Kulan går det att låna bräda, hjälm och skydd för den som vill.

Aktiviteter och evenemang

Våra aktiviteter och evenemang hittar du på Instagram. Vi arrangerar till exempel tjejkvällar och gaming.

Öppettider för ungdomsverksamheten

Tisdag och torsdag, klockan 17.30–21.30
Fredag, klockan 17.30–23.00

  • På onsdagskvällar har Kulan öppet, kl.17:30-21:00 endast för dig som identifierar dig som tjej eller ickebinär i årskurs 6 och upp till 19 år. Här har du möjlighet att umgås, träffa nya vänner, prova på olika aktiviteter eller bara vara, precis så som du är. Förutom dessa kvällar anordnar även GRLPWR-crew större event, lovaktiviteter med mera. För mer information besök gärna vår Instagram: @grlpwrcrew

Vid frågor kan kontakta du oss gärna på:
Telefon: 08-731 38 16
Ungdomstelefon: 076-133 16 13

Till toppen av sidan