Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Huvudinnehållet startar här

Sticklingegården

Sticklingegården är en trygg och rolig mötesplats för barn och ungdomar som behöver någonstans att gå efter skolan eller på loven. Här finns både fritidsklubb och ungdomsverksamhet.

Sticklingegården, exteriör.

Sticklingegården har en tydlig hälsoprofil. Hälsa och välbefinnande genomsyrar verksamheten och målet är att alla ska trivas och må bra. Gården samarbetar med Källängsgården kring hälsofrågor. Båda enheterna har anställda hälsopedagoger som jobbar med att göra fritidsgårdarna till platser där välmående sätts i fokus, både för barnen och de anställda. Personalen som arbetar på gårdarna är utbildade fritidsledare.

Aktiviteter och evenemang

Våra aktiviteter och evenemang hittar du på Instagram.

Ungdomsverksamheten

I Sticklingegårdens ungdomsverksamhet, som riktar sig till dig mellan 12–19 år, finns plats för alla och möjlighet att umgås, träna, spela, plugga och äta god mat. Det finns mängder av möjligheter till spontanaktiviteter som varken kräver medlemskap eller kostar pengar. Du väljer själv vad du vill göra. Exempel på aktiviteter på gården är LAN-kvällar, filmvisning, pingis- och tv-spelturneringar. Vill du bara softa finns ett café. Utanför gården kan du åka skateboard, låna våra longboards, lira fotboll eller basket.

Öppettider

Onsdag – torsdag, klockan 17.30–21.30
Fredagar jämna veckor, klockan 17.30–22.30

Kontakt
Till toppen av sidan