Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Medarbetarskap

I Lidingö stad vill vi att du som medarbetare får möjlighet att använda din kompetens, det vill säga din yrkeskunskap, dina idéer, ditt engagemang, din kreativitet och din personlighet i ditt arbete.

Kille som sitter i en soffa och tittar upp på en tjej som står bredvid. 

Din kompetens och engagemang

Vi tror på det aktiva medarbetarskapet där du som medarbetare tar ett eget ansvar och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö på din enhet.

Framgång i våra verksamheter är något vi uppnår tillsammans. Dina idéer och viljan att bidra är lika viktigt som utvecklande ledarskap för chefer. Din kompetens och engagemang är nyckeln till att Lidingöborna får bästa service.

Medarbetarlyftet

Vi erbjuder alla nyanställda en central introduktion som vi kallar Medarbetarlyftet. Den består av två halvdagar varvat med digitala lektioner. Den första dagen får du träffa representanter från stadsledningen som bland annat pratar om vad det innebär att vara anställd i en kommun, vår värdegrund och hur vi i Lidingö stad arbetar för lidingöborna.

I modul två pratar vi om rollen som aktiv medarbetare och hur vi på bästa sätt kopplar det till våra värdeord engagerad, professionell och initiativrik, men också till det Utvecklande ledarskapet.

Till toppen av sidan