Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Baggeby gårds trygghetsboende

Baggeby gårds trygghetsboende ligger naturskönt intill vattnet nära Millesgården. Du bor i egen lägenhet men har tillgång till omvårdnad och service. Boendet är behovsprövat och du kan ansöka från och med 65 års ålder.

Stöd och service

På Baggeby gårds trygghetsboende kan du känna dig trygg.

  • Tillgång finns till omsorgspersonal dygnet runt.
  • I anslutning till trygghetsboendet finns tillgång till fotvård och frisör.
  • På vår trevliga restaurang kan du äta lunch alla dagar i veckan.

Gemenskap och aktiviteter

Du som bor på trygghetsboendet har tillgång till gemensamma utrymmen där det finns möjlighet att delta i gemenskap och i de aktiviteter som erbjuds. I anslutning till huvudentrén finns trevliga sittplatser i en miljö som inbjuder till spontant umgänge och social samvaro med övriga kunder.

  • Möjlighet att äta lunch i den gemensamma matsalen för den som önskar.
  • Fräscht gym för såväl styrketräning som för gymnastik som är öppet dagligen. Där kan du träna själv eller i sällskap med andra kunder.

Träffpunkt Baggeby

Träffpunkten är en social knutpunkt för de som bor på Baggebys trygghetsboende och övriga seniorer på Lidingö. Här erbjuds ett rikt aktivitetsutbud och möjlighet att äta i gemenskap med andra. Det finns olika möjligheter till fysisk aktivitet; det ordnas promenadgrupper i den vackra miljön, sittgymnastik och möjlighet till träning i Baggebys seniorgym.

Aktiviteter på Träffpunkt Baggeby

Fakta om boendet

På Baggeby gårds trygghetsboende finns 90 lägenheter fördelade på tre byggnader. Lägenheterna har 1,5 till 3 rum, med ett litet kök, rymligt badrum och balkong. Det finns också lättillgängliga uteplatser och promenadstråk.

Baggeby gårds trygghetsboende genomgick en omfattande renovering 2015–2016. Alla lägenheter har fräscha kök och badrum.

Du hyr lägenheten som hyresrätt och möblerar bostaden själv. När du ansöker om bostad upprättar Lidingö stads fastighets AB ett kontrakt via Lidingö stads biståndshandläggare. Hyran betalas till Lidingö bostäder AB.

Kontakt
Till toppen av sidan