Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Digitala lås

På Lidingö får alla kunder som har trygghetslarm eller hemtjänst ett digitalt lås. Vi installerar dessa lås för att kvalitetssäkra och öka tryggheten.

För dig som kund innebär detta att vi monterar ett låstillbehör som gör att hemtjänstpersonalen kan öppna dörren med en digital nyckel. Nyckeln kan bara användas under tiden då personalen jobbar. Befintliga låssystem och nycklar påverkas inte av övergången till digitala lås. Du använder din nyckel som vanligt. Installationen innebär ingen kostnad för dig.

Många fördelar

Digitala lås ger många fördelar för kunder, hemtjänstpersonal och fastighetsägare.

  • Vi kan snabbare komma in och hjälpa dig vid larm och akut behov av hjälp. Den som är närmast när larmet går kan hjälpa dig.
  • Det förenklar vår nyckeladministration och ger en säkrare nyckelhantering.
  • De nya digitala nycklarna registrerar varje besök och ger svar på frågorna vems personliga nyckel som användes var och när.
  • Fastighetens skalskydd blir ännu bättre jämfört med till exempel system med nycklar, koder eller nyckelbrickor.
  • Den digitala nyckeln går inte heller att kopiera.

Så här ser låset ut

 

Digitalt lås.

Du som kund använder din vanliga nyckel i det översta nyckelhålet. Hemtjänstpersonalen använder den digitala nyckeln i det andra nyckelhålet.

Godkända lås och hemförsäkring

Låsen är godkända och certifierade enligt SSF 3522, klass 3, och det motsvarar de flesta försäkringsbolags krav. Försäkringsbolagen kan ha olika villkor. Om du är osäker på vad som gäller för dig, kontakta ditt försäkringsbolag och se över din hemförsäkring.

Frågor och mer information

Vi ska montera låsen under 2024. Vi hör av oss till dig som är kund eller fastighetsägare i god tid innan montering.

Har du några frågor eller vill få mer information om digitala lås? Då är du välkommen att höra av dig. Du kan kontakta oss via mejl eller telefon , under kontorstid helgfria vardagar.

E-post: larm.larm@lidingo.se

Telefon: 08-731 36 07

Kontakt
Till toppen av sidan